Menu

Wij vieren onze 5e verjaardag!

11-07-2024

Wij vieren onze 5e verjaardag!

Easy Caravanning gaat zijn vijfde jaar in. Het aerodynamische kampeerconcept van de TakeOff is inmiddels een begrip geworden voor iedereen die met zijn elektrische of compacte auto onbezorgd uit kamperen gaat en letterlijk verder wil komen. Modeljaar 2025 van Easy Caravanning wordt ingeluid met een nieuwe exterieurkleur voor de TakeOff in het stijlvolle ‘Grigio Nebbia’. Het lichtgrijs is een gedistingeerde off-white tint die nóg beter matcht met de kleurstelling van de bijpassende Karsten X10T luifel-tent, uitgevoerd in licht- en donkergrijs hoogwaardig Ten Cate tentcanvas.

De nieuwe grijze exterieurkleur is de voorbode van nóg meer opzienbarend Easy Caravanning productnieuws dat begin oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht onthuld zal worden.

De TakeOff 2025 is nu al te bestellen bij de erkende dealer en Easy Caravanning viert haar eerste 5-jarig jubileum. We houden daarom voor jou de prijzen tot aan de beurs in oktober nog op het huidige modeljaar 2024 niveau.

Stel nu zelf je eigen TakeOff samen!

Er is al een TakeOff vanaf € 18.995,-. Met onze product configurator stel je jouw eigen TakeOff thuis gemakkelijk samen.

Handig als je een eerste indruk wilt krijgen welke uitvoering en welk interieur het beste bij jou passen:
bekijk onze uitvoeringen. Kijk voor dealeradressen op bekijk onze dealers.

Let's GetAway

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in voor exclusieve updates en nieuws.

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds